top of page
Rendezvenyek1background.jpg

Rendezvények

Rendezvények

A Camelot Club Hotel és Étterem tökéletes helyszín céges rendezvényekhez, konferenciákhoz, ideális továbbá a családi összejöveteleknek, diplomaosztóknak, osztálytalálkozóknak, leány-, és legény búcsúztatóknak, ballagásoknak.

Konferencia termünk- ami 50 fő befogadására alkalmas- természetes megvilágítású, dunai panorámával rendelkezik, nyugodt légkört teremtve a konferenciáknak, különböző összejöveteleknek. A terem besötíthető, vetítésre alkalmas, vetítővászonnal rendelkezik.

 

Közkedvelt, hisz itt gyönyörű környezetben minden a rendezvénygez szükséges dolgot egy helyen megkap. Az étterem finom étkekkel, italokkal szolgál, hotelünk tágas, világos, légkondicionált szobái, lakosztályai hangulatos bútorai a természetközeliség érzetének nyugalmával tölti el vendégeinket ittlétük alatt. A Camelot Club Hotel és Étterem szolgáltatásai biztosítják, hogy vendégeink kipihenhessék magukat, kikapcsolódjanak. Hangulatos parkunk, a festői táj, a Duna szépsége és persze dolgozóink kényeztető figyelme garantálja mindezt.

 

Árajánlat kérés

Árajánlatkérését eljuttathatja hozzánk a lenti üzenetküldő funkció használatával, vagy emailben a camelot.birobernadett@gmail.com email címre.

Töltsön fel egy filet (opcionális)

Köszönjük árajánlatkérését!

bottom of page